film | audiovisuele communicatie | mediaproducties

Audiovisuele communicatie

Met audiovisuele communicatie brengen wij informatie en emotie op de juiste manier samen. Het is hierbij belangrijk om sterk en onderscheidend te communiceren zodat uw doelgroep en uw boodschap op een goede manier met elkaar matchen. Met audiovisuele communicatie kunt u uw boodschap helder en op de juiste manier vertellen, waardoor uw boodschap goed blijft hangen bij uw doelgroep. Juist als een scherpe blik noodzaak is, bijvoorbeeld bij complexe boodschappen.

Diensten

In de filmproducties staat de inhoud centraal. Er wordt hierbij gezocht naar de beste vorm om informatie te vertalen naar heldere beeldtaal. Mediablik Producties kenmerkt zich hierin door dienstverlenend samen te werken en met u op zoek te gaan naar de juiste audiovisuele vertaling.


Advies en realisatie

Filmproducties zijn in deze tijd steeds vaker een belangrijk onderdeel van de communicatiemix zoals wij die nu kennen. Denk hierbij aan de inzet van film op websites, voorlichting aan uw doelgroep door middel van film. Of de film nu gebruikt wordt bij presentaties of op de website, de attentiewaarde is vele malen hoger dan gesproken woord of geschreven teksten. Maar wat is de beste manier om film als middel in te zetten? Mediablik Producties geeft hierin advies over de juiste inzet van het meest geschikte audiovisuele product.

Opdrachtgevers

Mediablik Producties maakt film- en videoproducties voor bedrijven, communicatiebureaus, non-profitorganisaties en overheidsinstanties. Kijk voor een compleet overzicht in de portfolio.